Kopen Adidas Pro Model

Kopen Adidas Pro Model Kopen Adidas Pro Model

Elders past suède de constructie voor een elegante esthetiek, voeringen zijn complementair, zolen wassen in een heldere maar niet gebleekte ecru, en de laterale uitlopers met sierlijk borduurwerk, een die de klassieke tackle twill nabootst terwijl het 'Chicago' spreidt in schone cursieve applicaties . Adidas Pro Model Heren/DamesDetroit-hiphopstart Big Sean werkte onlangs samen met adidas om een ​​intense release te bedenken, versierd met gouden details, bovenwerk van anaconda-huid en luxe gouden piramide dubrae. Adidas Pro Model Aanbiedingen De vraag naar de schoen is op dit moment ongelooflijk met wederverkoopprijzen die torenhoge bedragen bereiken, maar een exclusieve blik op deze zwarte colorway van het adidas Pro-model plaagt de toekomst van Big Seans samenwerking met adidas.

Adidas Pro Model Goedkoop De tweede adidas Originals-collab van Big Sean wordt op 31 augustus uitgebracht. Je zult je herinneren dat Sean zelf eerder zinspeelde op de release van eind augustus, aangezien de sneakers bedoeld waren om samen te vallen met zijn aanstaande Hall of Fame-album. Meer relevante informatie vermeldde de laatste keer dat we de schoenen zagen: er zullen deze keer meer paren rondzweven, dus het zal geen beperkte release zijn, helemaal op het niveau van zijn eerste, rode paar dat nu zo veel op de secundaire markt haalt

Met een grote push voor de adidas Superstar dit jaar, is het alleen maar passend dat adidas Originals ook zijn high-top broeders terugbrengt. Adidas Pro Model Bestellen En dat is precies wat ze hebben gedaan, zonder kosten te besparen op het opnieuw creëren van het iconische Pro-model met zijn OG-details. Het Pro-model ziet er nu net zo goed uit als ooit tevoren en wordt gepresenteerd in wit leer met zwarte accenten voor de meest klassieke look die mogelijk is. Gouden branding maakt de frisser dan frisse OG-editie van het pictogram met schelpen af.

Voor het geval je niet de moeite had om het officiële Kopen Adidas Pro Model "Detroit Player" te missen toen het in 2013 werd uitgebracht, heeft adidas een verrassing voor je. Dit adidas Pro-model keert terug met de gepatenteerde Red October-esthetiek (ondanks het feit dat Big Seans Pro-model eigenlijk als eerste werd uitgebracht) met een synthetische python die contrasteert met een geheel rode suède mediale zijde. Het vermogen van het model om af te wisselen tussen drie strepen van suède en drie strepen van python is een interessante vondst op het levendige rode paar dat zorgvuldig alle metallic gouden accenten weggooit om een ​​goede maatstaf te nemen om zich te onderscheiden van zijn voorgangers.

www.schoenenstockx.com