Juventus Drakt

Juventus Drakt, Norge Drakt <br>Juventus Drakt, Norge Drakt


billige fotballdrakter

tilbake til den defensive posisjoneringenDidier Deschamps var kapteinJuventus Drakt, Norge Draktdenne gangen må han som fotballdrakter med trykk feil gjort av deschamps


Didier Deschamps var kaptein på en side i Frankrike som oppnådde den bragden i 1998 og 2000. Denne gangen må han som manager være den første som er ansvarlig for at de ikke lyktes.

Under ham har Frankrike nådd VM -kvartfinalen i 2014, EM -finalen som vertskap i 2016, og vant deretter Jules Rimet -trofeet i 2018. De var favorittene som gikk inn i denne utgaven av EM.

Dessverre mistet Deschamps veien og mistet måten for laget sitt

fodboldtrøjer. Denne tidlige exit, mot et lag som aldri hadde slått Frankrike i en konkurransedyktig turnering før, er på ham.

Beslutningen hans om å starte mandagens kamp med tre bak var en av de verste ideene i hans lederkarriere juventus drakt. Det hjalp ikke at han var uten to venstrebacker, ettersom Lucas Digne ble skadet og Lucas Hernandez manglet kondisjon. Men å gå tilbake til den defensive posisjoneringen virket tvilsom norge drakt. De tre gangene Deschamps hadde prøvd det i de siste 18 månedene var aldri overbevisende. Så hvorfor gjøre det igjen på mandag i en vinn-eller-gå-hjem-setting?

Av alle de taktiske systemene er 3-4-1-2-formasjonen den vanskeligste å lære og å kontrollere. Franskmennene praktiserte det aldri før de gikk inn i dette spillet. Clement Lenglet, som aldri hadde spilt et eneste minutt i de to vennskapskampene før Euro eller i gruppespillkampene, ble plutselig kastet inn med den normalt pålitelige defensive duoen Raphael Varane og Presnel Kimpembe maglie calcio a poco prezzo.

Det var en bilulykke. Og det var også en forferdelig idé å ha Benjamin Pavard, en midtstopper som var mot høyre, og Adrien Rabiot, en naturlig nr. 8, som provisoriske kantspillere. Det var en så stor katastrofe at det tvang Deschamps til å bytte ut Lenglet til pause for Kingsley Coman.

Det var først da Frankrike gikk inn i en 4-4-2 med inngangen til Coman for Lenglet at Frankrike endelig spilte og kom tilbake i kampen. Med Coman, Kylian Mbappe, Karim Benzema, Antoine Griezmann og Paul Pogba alle sammen på banen, så det ut til at deres rene talentnivå i den formasjonen ville se dem gjennom. Deschamps og hans konservative natur syntes imot det. Han byttet bare ting i pausen fordi han ikke hadde noe annet valg.

Det fungerte nesten. Det burde ha fungert. Etter 3-1 og 15 minutter igjen, gjorde han ingenting for å beholde ledelsen. Han endret ingenting. I stedet ventet han til sveitseren kom tilbake til 3-2 for å gjøre en endring. Det viste seg å være en dårlig en med Moussa Sissoko som kom for Griezmann for å beholde 4-4-2-formasjonen. Men hvorfor ta av Griezmann, som var den hardeste arbeideren blant de tre fremste? Hvorfor ikke ta Corentin Tolisso på midtbanen for å hjelpe Pogba og N 'Golo Kante på midtbanen og ta ut enten Mbappe eller Benzema? Flere feil gjort av Deschamps.


magliette calcio
Maglia Italia
cristiano ronaldo trikot langarm
magliette bayern monaco
spanien trikot
arsenal trøje
belgien trikot hazard
juventus trøje
nueva Camisetas Fútbol
juve terza maglia
Ukraina drakt

256 Views